Selbu Klatreklubb består av en kjempeivrig styreleder med massevis av stå-på vilje, og flere ti-talls dugnadsjeler som sammen med styreleder får ting gjort.

Det har gått med tusenvis av timer til planlegging, bygging og sikring av veggen. De fleste av disse timene, er brukt av frivillige sjeler som ønsker å skape et spennende klatremiljø i Selbu. Vi håper du ønsker å ta del i dette også.

I Selbu Klatreklubb ønsker vi å ha et miljø hvor «å være best» ikke er målet. Her skal det være rom for at både nybegynnere og eksperter skal kunne klatre i samme vegg uten at det bærer preg av konkurranse. Vi ønsker et åpent, inkluderende og hyggelig miljø. Vi vil oppfordre til kunnskaps deling mellom medlemmer (og besøkende), om klatreteknikker, beste praksis i forhold til sikring og andre klatrerelaterte emner i hallen.

Vi tilbyr sikringskurs til både medlemmer og ikke-medlemmer. Vi arrangerer også andre arrangementer. Eksempler er Klatrenatt, Trøndercup og trening i klatregrupper. Følg med på siden aktiviteter og kurs for kommende arrangementer i klatrehallen.